Bonitace

I když se s těmi našimi chlupáči rozhodně nenudíme,vedeme jinak poměrně klidný život.Cloe roste,Bessy pomaličku stárne,ale je vidět,že přítomnost parťačky jí dělá dobře.Je s ní hravější,aktivnější,prostě ještě zdaleka se nechystá do starého železa a rve se o své místo pod sluncem:) Bez Cloe by pravděpodobně byla pohodlnější a nejraději by se jen povalovala a koukala,kde je co dobrého k snědku. Cloe je naopak divoch,moc ráda běhá,skáče,provokuje Bessy k dovádění.Má moc ráda vodu,což je dobře,ovšem na druhou stranu,při procházce nevynechá žádnou kaluž,každou proběhne raději několikrát. A když píši žádnou,myslím opravdu žádnou. Nevím,jak je to s tím loveckým pudem,pravdou je,že Cloe již ulovila pár myší,je skutečně hodně rychlá.Měla ale smůlu,že při nadhození a zpracování úlovku byla rychlejší Bessy a tak smetanu(tedy spíše myš) slízla Bessy. Ta nám na zahradě zlikvidovala i hraboše.

Ale jinak v jídle je Cloe malinko vybíravá.Klidně jednu dávku jídla přeskočí a počká si na něco lepšího :)) Ovšem to my si zase nenecháme diktovat,takže občas je to kdo z koho:) Nicméně i přesto Cloe prospívá,vyrostla nám do velikosti VELKÉHO ŠPICE a žebra jí také nelezou. Koneckonců, to je ta dnešní velká novina,se kterou se chci s vámi podělit a sice,že Cloe byla na výstavě a následné bonitace zhledána naprosto úžasnou ! a je ve stavu CHOVNÝCH !! To,že je chovná,je objektivní.To,že je úžasná,je naprosto subjektivní-můj názor:))

Na výstavě excelovala(viz naše úspěchy) a ani Bessy se nenechala zahanbit. Byly obě moc šikovné a my jsme na ně právem hrdí.

Pokud tedy bude vše v pořádku,najdeme ženicha (již máme vyhlédnutého,ale zatím je to tajemství),tak se příští rok budeme těšit na nová štěňátka.