Porod se blíží

Je za námi téměř celé období březosti a znovu se začínáme chystat na příchod dalších chlupatých medvídků do naší rodiny.

Bessy to zvládá velmi dobře. Hlídáme jí velikost dávek krmení, aby nebyla kulička i z maminky:)) To by se jí špatně rodilo. Není to ovšem jednoduché, protože při pohledu na ni máte dojem, že nejedla alespoň týden (tak žebrá očima) ! Je opět velmi rozvážná, zpomalená a zároveň zvědavá, takže venku vše dlouho a důkladně očichává a studuje.Je budoucí MATKA, takže se jen tak nenechá zlákat k divokým hrám a přetahování, které jinak moc miluje.

Možná je to tím, že čeká štěňátka již podruhé, nebo že podle ultrazvuku má být štěňat více než posledně, ale bříško má tedy pořádně velké a mléčné struky nateklé. Hlavně se modlíme, aby vše proběhlo bez komplikací a porod zvládla Bessy i štěňata.

Vánoce si Bessy užila. I ona dostala nějaké pamlsky, navíc svou lidskou smečku měla neustále pohromadě. Bez úhony přežila i Silvestrovskou noc, kterou strávila se svým pánečkem, dobrými přáteli a psím kamarádem Tobiškem. Vzájemně si dodávali odvahy:)