Cloe- 1 rok s námi

Ano,již je to jeden celý rok,co jsme k nám do rodiny přivítali nového člena a to dceru naší psí dámy Bessynky - CLOE .Vím,že se to nedá úplně srovnávat s dětmi,ale vy,kteří děti máte,tak víte,jak ten čas letí.U malého človíčka se toho během prvního roku děje tolik nového a takovým tempem,že se člověk nestačí divit:) A u pejsků je to také tak,né-li ještě rychleji:)) Vždyť je známo,že psí život je nepoměrně kratší než ten lidský a tak musí vše zvládat natotata.

O Cloe jako štěněti jsem toho myslím napsala již dost. Poté,co ji opustili všichni sourozenci,musela se přizpůsobit chodu své nové smečky.Měla to ulehčené,protože jí ve všem radila její maminka a my,jako noví páníčci,jsme taky přiložili ruku k dílu. A tak se dozvídala, jak si hrát,jak odpočívat,jak zvládat první povely a také,že se musí poslouchat a některé věci jsou zakázány! Ovšem- taky přišla na to,že ti velcí lidé jsou nesmírně hodní a když na ně upře ta svá kukadla,zahrabe nožičkou a usměje se,pak není téměř nic,co by jí s velkou radostí nesplnili:)) ! Během krátké doby si nás omotala kolem prstu a když skočí do naší postele,tak se nedá poznat,kdo má větší radost ze vzájemné blízkosti - jestli ona nebo páníčci..

Přišlo i první hárání a z Cloe je velká slečna. Povahově je úplně jiná než Bessy. Je daleko více mazlivá, kontaktní, skáče jako když čert vyletí z krabičky :)) No,ale také více hrabe díry na zahradě,pořád popichuje Bessy, chce ji vyprovokovat,aby si s ní hrála. Moc rády se přetahují o provaz,ale úplně nejvíc se jim líbí,když se k tomuto dovádění přidají i jejich lidé !Není tak ,,nenažraná" jako maminka,ale pamlsky slupne jak malinu.Je citlivější a spíše s ní svedete něco po dobrém než když se na ni jde zhurta.

Zúčastnila se své první výstavy a zazářila-viz naše úspěchy. Měla mít již za sebou i druhou výstavu,ale ta se odvolala kvůli korona situaci:(  Ale není všem dnům konec.