Budou štěňátka?

Po úspěšném nakrytí (spojení) nás čekalo téměř 5 týdnů čekání, jestli vše proběhlo v pořádku a zda se můžeme těšit na malá štěňátka.Ultrazuk lze provést po 28.dnu od nakrytí,ale chtěli jsme mít jistotu,tak jsme si počkali ještě o 1 týden navíc :)

Po celou dobu jsme Bessy sledovali a dohadovali se,jestli přibírá,jestli žere míň nebo víc,mění se jí povaha atd.Nebo si to jen namlouváme?Je těhotná nebo ne??

Asi po 14 dnech jsem začala pozorovat malé změny - venčení ji trvá trošku déle,víc čenichá kolem sebe a váhá s přivoláním.O to víc je ale přítulná a mazlivá. HA!! Po 3 týdnech ztratila chuť k jídlu a my začali zkoušet fígle,aby se nažrala:) Dokonce jsem jí granule omastila šťávou z pečeného lososa a ONA? Šťávu olízala a granulky zůstaly :)) A to stejné zopakovala s přimíchanou konzervou-granule zůstaly v misce! Pečlivě je vyselektovala.

Manžel jí lehal na břicho a zkoušel,jestli uslyší mimina,popř.ucítí jejich pohyby:)) Bylo to roztomilé... A tento týden se situace změnila !! Téměř ze dne na den se jí lehce ,,vyplnilo" bříško,zato zcela markantně se stala NENAŽRANOU. Jako by chtěla vše dohnat. Naše jistota byla téměř 100%.

Konečně jsme vyrazili na ultrazvuk a nejistota se změnila v natěšené očekávání .... Jsou tam MIMINKA!

Nyní nás čekají předporodní přípravy,ale hlavně,aby Bessy i malá štěnda zvládla příchod na svět bez komplikací:)