Svatba

Tento týden proběhla svatba v Berlíně. Svatba byla úspěšná, spojení navázáno, ale s jakým výsledkem se dozvíme zhruba za měsíc na ultrazvuku.

Cesta byla dobrodružná, jinak by nás to snad ani nebavilo:) Zjišťování podmínek pro cestování do zahraničí, obavy z možné nemoci(covid?) atd. Když se zdálo, že je vše naplánováno,tak se nám zrušilo přespání v Praze, abychom to potom měli blíž k cíli. Potom nám ze zdravotních důvodů odpadl náš hlavní překladatel. Dalšího spolucestovatele jsme balili prakticky on-line(instrukce po telefonu).

Konečně jsme vyrazili a dorazili do hotelu. Druhý den se setkali snoubenci a za necelé dvě hodiny manželé :)) Ženich netrplivě vyhlížel nevěstu a čekal u krásně nazdobené branky. Naše Cloe si opět chtěla nejdříve hrát a nechat se dobývat. Když už to vypadalo, že je ženich       El Damon von Villa Bella Berlin trošku unavený, šli jsme si na kafíčko a Cloe zahnaná do kouta nebo spíše obývacího pokoje si dala říct a zcela se oddala svému milému. Asi potřebovala teplo a kafe:)) ! My jsme si zatím s páníčky pěkně popovídali a předali potřebné informace a dokumenty tak, jak to u předem domluvené svatby bývá. A pro jistotu jsme toto setkání zamilovaných druhý den zopakovali. To už se těšila i Cloe, u branky začala nedočkavě vrtět ocáskem a poštěkávat, co nám tak trvá....

Teď budeme netrpěliví my, jak to vlastně dopadlo !