Rok 2021

Vítám všechny naše věrné a trpělivé návštěvníky:)

Rok 2021 byl především ve znamení štěňat a všeho, co k tomu patří. Začíná to hledáním ženicha, což jak víte, není v tomto plemeni a rázu vůbec jednoduché, následuje potřebná komunikace a vyřizování papírů. Potom se čeká na hárání feny a pak je nutné přesně stanovit datum, kdy se tedy za tím ženichem pojede. Pak jsou nervy, aby si spolu ,,sedli" a potom následuje měsíc pozorování, jestli to, že právě fena neposlouchá, začala se nimrat v jídle a spát chce výhradně v posteli znamená, že je březí nebo je jen jednoduše rozmazlená:)) ?!

Jak již víte vloni vše dopadlo na jedničku a to včetně porodu, starosti o štěňátka i výběrem těch nejnej páníčků, kteří budou ty nové bílé a stále chlupaté kuličky rozmazlovat skoro stejně jako my :)

Ano, jedna holčička letěla do Finska, kde jak doufáme, přinese novou krev do tamějšího chovu a i lidé na severu se budou moci těšit z tohoto úžasného plemene. Cestu zvládla na jedničku, dokonce byla u své nové paničky dříve , než my doma z Prahy:)) . No holt D1 ! Můžeme sledovat její pokroky a zážitky na FB a řeknu vám, trošku jí závidím-ta jezera, hory, stanování....

Vždy jsme moc rádi, když máme informace o našich ,,dětech"- jak se jim daří, co už umí a jestli se smějí jako u nás doma......zkrátka mají našlápnuto na bezva psí život! A ve většině případů se to daří - děkujeme.

Chci s vámi sdílet obrovskou radost - máme první výstavní úspěch v naší CHS a to Daphne se svojí paničkou vyhrála na výstavě v Brně ve své kategorii co se dalo!!

 Hanácká národní výstava psů Brno leden 2022

Daphne Alba Fortuna Moravia
Třída mladých
Rozhodčí Peter Friedrich Berchtold
V1, CAJC, BOJ, BOB
 
A co letos? Ještě chvíli vás budu napínat....