Cizokrajné námluvy

Jak už je u nás zvykem, opět jsme se za ženichem s téměř šlechtickým jménem Arco vom Land der Franken vydali na dalekou cestu do Německa. Proč tak daleko? Velkých bílých špiců je málo a o ženichy je tak nouze. Zatím jsme se vždy snažili, aby se spojení neopakovalo a rodila se štěňata s novým rodokmenem.

Počítali jsme a počítali a již dopředu upozorňovali majitele krycího psa, že můžeme dorazit kdykoli a to třeba i na Štědrý den nebo na Silvestra. A taky to tak téměř dopadlo:)  Kryli jsme 29. a 30.12.  Bylo vidět, že snoubenci jsou správně nažhaveni a připraveni uskutečnit akt, který se od nich očekává ;-) 

První den se hodně oťukávali, vyjadřovali si vzájemné sympatie, Cloi se nechala nahánět, opečovávat a naopak dávala najevo, že je lásce nakloněna. Jakmile došlo ke spojení, chtěli jsme pár u sebe přidržet,ale Arco byl plachý a odpojil se. Tak jsme si řekli, že druhý den to necháme na přírodě a uvidíme. Ale druhý den šlo vše jako po másle - po obvyklé předehře a hrátkách došlo ke spojení a tentokrát páníček od Arca přiskočil a páru pomohl setrvat ve spojení (tzv.svázání) dobrých 15min. 

Paráda, úkol splněn, svatba proběhla a my se mohli vydat na zpáteční cestu. Nyní nás čeká opět zhruba měsíc v nevědomosti, zda akt lásky bude mít následky v podobě chlupatých kuliček.